DRANK EXPRESS

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Drank Express. Meer weten? Ontdek meer

12 dec 2023 om 18:49 Belachelijk veel te laat. Uren wachten
11 nov 2023 om 9:44 2 kleine flesjes rosé wijn besteld, agrote fles rode wijn geleverd gekregen… Ze stonden ook verder in de straat want blijkbaar kennen ze geen nummers of kunnen ze ze niet deftig lezen… heel jammer voor de prijs die ze rekenen!
15 sep 2023 om 16:22 Blijkbaar had de handelaar het verkeerde huisnummer via Take away doorgekregen, terwijl mijn gegevens wel correct waren doorgegeven. Daar kan die handelaar niets aan doen. Uiteindelijk werd mijn bestelling wel geleverd. Contact vriendelijk en correct
31 jul 2023 om 20:26 Meer dan 2h30 gewacht. Verkeerde dingen meegegeven voor die prijs schandalig. En fake merken. Schandalig bestel hier nooit voor deze prijzen.
17 jul 2023 om 7:34 Is niet geleverd, wel betaald
10 jul 2023 om 0:55 Absoluut niet op tijd ! Volk was al weg dus extra drank te laat ! Schandalig voor deze prijzen !
7 jul 2023 om 0:46 Terible Service unfriendly and liening Chef... Instead of Jack Daniels they bring other Whisky normal 40 min I waited 110 and then After their mistake it should take 10 min but i waited again 30 never again!!!!
14 mei 2023 om 18:38 Ging binnen een uur geleverd zijn. 2 uur later nog aan het wachten. Ging er dan na 8 minuten zijn, kwartier later nog aant wachten. Nergens geen nummer te vinden om bestelling te annuleren
31 dec 2022 om 9:09 Ik bestel fanta 33cl en cola 33cl Krijg ik gvd light flesjes van 20cl die fuxking ranzig zijn! Super onvriendelijke mens kwal Aan de deur! Gewoon vuile dieven! Hoe da TAKEAWAY met zo mensen samenwerkt is ronduit schandalig!!! Krapuul
25 dec 2022 om 0:46 2 uur en half gewacht op eten de helft te kort en sommige producten waren overdatum??? Jullie zouden er beter mee stoppen
8 dec 2022 om 21:16 Ik bestelde er een fles wijn , 2 x fanta en 2 x sinaasappelsap . De fles wijn cava , ipv 2 x fanta kreeg ik 2 x Gerolsteiner en ipv sinaasappelsap kreeg ik 2 x Loza ace ( wat ik beiden niet drink ) . Toen ik belde kreeg ik vrij dreigende taal ! 2/10
18 nov 2022 om 17:48 Besteld, maar nog altijd niet bezorgd. Zal het wel bezorgd worden?