DRANK EXPRESS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Drank Express. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 21:16 Ik bestelde er een fles wijn , 2 x fanta en 2 x sinaasappelsap . De fles wijn cava , ipv 2 x fanta kreeg ik 2 x Gerolsteiner en ipv sinaasappelsap kreeg ik 2 x Loza ace ( wat ik beiden niet drink ) . Toen ik belde kreeg ik vrij dreigende taal ! 2/10
18 nov 2022 om 17:48 Besteld, maar nog altijd niet bezorgd. Zal het wel bezorgd worden?
13 nov 2022 om 21:02 Al 3 u aan het wachten nog steeds niks… aan de recensies te zien begin ik ook te twijfelen.
11 nov 2022 om 19:17 Belachelijk gewoon, kan het niet anders verwoorden is gewoon Zack zeterij 69 euro in de vuilbak. Tip bestel nooit bij hun tenzij je schat rijk bent dan zie je meschien je bestelling
6 nov 2022 om 17:53 Jupiler is bockor blijkbaar
2 nov 2022 om 22:31 Niet de juiste wiskey die ik gevraagd heb.... Wel snel geleverd en Wel vriendelijke bezorger!!
13 okt 2022 om 17:57 Water besteld twv 50€ , heel lang gewacht uiteindelijk nooit gekomen
18 sep 2022 om 9:59 Enkel twee flessen wij gekregen maar veel meer besteld, nooit meer!!! Bedrog
7 aug 2022 om 14:21 Enkel drank. En in orde.
24 jul 2022 om 15:01 Het eten was niet lekker
3 jul 2022 om 18:37 Le livreur a pris plus de temps, car il est allé à mon ancienne adresse. Pourtant, j'avais donné ma nouvelle adresse. Il n en est pas responsable. Personne sérieuse et sympathique
5 jun 2022 om 21:03 Is niet geleverd