DRANK EXPRESS

DRANK EXPRESS Den Toren

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Drank Express. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2022 om 21:03 Is niet geleverd
6 mrt 2022 om 1:42 Had 3 ice tea 1,5l 3 Fanta 1,5l 2 cecemel En 1 ice tea 33cl besteld en kreeg 2 ice tea 1,5l 2 Fanta 1,5l 2 cecemel 1 ice tea 33cl En een Jupiler Besteling was dus 1/4 fout
4 mrt 2022 om 20:25 Zeer vlotte service. Ik kreeg zelf gratis flesje wijn.
27 feb 2022 om 17:09 Super. ofwel een zakje ijs om de wijn koud te houden en bij goeie klanten een extra flesje. TOP
19 dec 2021 om 22:21 Tijdig geleverd. Helaas zat er een verkeerd artikel bij de bestelling. Ik heb telefonisch contact opgenomen, er werd meteen opgenomen en het juiste artikel werd binnen het uur geleverd. Fouten gebeuren, maar weinigen lossen het correct op!
15 dec 2021 om 23:03 FOUT X MAS BESTELD HOGAARDEN ONTVANGEN OLIJVEN VEEEL TE DUUR COLA FLS NIET GELVERD NIET AANRADEN DUUR OOR WEINIG EN FOUTE LEVERINGEN DUS NEGATIEF
9 dec 2021 om 22:39 Heel snel en correct
16 nov 2021 om 21:35 Prima service, op tijd gebracht
18 sep 2021 om 5:10 Wij hadden 1 fles roze gevraagt (italiaans) we betalen daar 24 euro voor en krijgen een fles roze van everyday van 2 euro gekregen...
12 jul 2021 om 0:18 Vlotte bezorging en dit voor heel eerlijke prijzen aan huis geleverd! Dikke pluim
9 jul 2021 om 19:03 Vlug geleverd, vriendelijke persoon en een ijszak om het koel te houden super Maar 1 ding ik had 3 flessen witte wijn besteld en in plaats heb ik 3flessen rose gekregen
27 mei 2021 om 17:11 Vlotte service! Heel goed x